top of page

Διημέρου αγωνιστικής εκδήλωσης Δ Ένωσης , 18-19 /11/23

Ένα υπέροχο Διήμερο στις Εγκαταστάσεις του Agrinio Tennis Club, με την ευκαιρία της ανάθεσης των αγώνων της Δ Ένωσης , Ε3 Open στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγρινίου, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023.


Ογδόντα παιδιά ηλικίας 10 και 14 ετών αγόρια και κορίτσια , προσπαθώντας για την διάκριση, συνοδευόμενα από 150 τουλάχιστον γονείς απόλαυσαν το διήμερο σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους γονείς που ήλθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδος , οι οποίοι εκφράσθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον, την καθαριότητα και την αισθητική του χώρου.


Ο Όμιλος επίσης ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κο Κοτσαρίνη και το Διοικητικό συμβούλιο για την ανάθεση των αγώνων.


Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία τους και πιστεύουμε ότι από τα σχόλια των αθλητών και συνοδών ότι τα καταφέραμε.


Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να διοργανώσουμε αγώνες και να παράσχουμε βαθιά ικανοποίηση σε όλους.




Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page